Etiket Sonuçları: 24 Kasım

Kas

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Gizem ULUTAŞ koordinatörlüğünde 24 Kasım Öğretmenler günü fotoğraf köşesi ve resim sergisi hazırlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu harika köşe için teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü ilimizde düzenlenen  24 Kasım Öğretmenler Günü kompozisyon yazma yarışmasında il  2.si olan 9. Sınıf öğrencimiz Eylül Alaca ilde yapılan kutlama programında ödülünü Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan yardımcısı Doç. Dr Safa KOÇOĞLU 'nun elinden aldı. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eder başarısının devamını dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan programla kutlandı. Okulumuz İngilizce öğretmeni Tuba SEVİLGEN,Matematik Öğretmeni Alptekin BAYÇELEBİ yönetiminde  öğrencilerimizin hazırladıkları etkinliklerle kutlandı.