Okulumuz 'eSafety Label' Almaya Hak Kazandı

Okulumuz  Avrupa Okul Ağı "The eSafety Label Community" tarafından verilen okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili "eSafety Bronze Label (Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır.

'eSafety Label' aralarında ülkemizinde bulunduğu Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu European SchoolNet tarafından okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konulmuştur. Bu kapsamda okulumuzda güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety etiketi almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. Okulumuzun bu etiketi almasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

22-11-2023

Yayın: 22.11.2023 - Güncelleme: 22.11.2023 21:22 - Görüntülenme: 168