Şbt

05.02.2024  tarihinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Okul Müdürümüz Tekin IŞIK, müdür yardımcılarımız ve öğretmenleriz katıldı. Toplantıda öğrenci başarı grafikleri, kılık-kıyafet düzenlemesi, öğretmen görüşleri, okulun ihtiyaçları görüşülmüştür.

Ock

Rize TOBB Fen Lisesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem  Kapanış Töreni okulumuzda gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla yapılan tören okul müdürümüz Tekin IŞIK’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından sınıf düzeyinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca satranç finallerinde il derecesi yapan öğrencilerimiz tebrik edildi. Rize TOBB Fen Lisesi olarak öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Dönem Sonu Etkinlik Haftası kapsamında, öğrenciler ve öğretmenler arasında keyifli bir gün geçirmek amacıyla köyümüzde bulunan tarihi köprüye gezi etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında öğrenciler ve öğretmenler  keyifli saatler yaşadılar.

Ock

Dönem Sonu Etkinlik Haftası kapsamında okulumuz, öğrenciler ve öğretmenler arasında keyifli bir gün geçirmek amacıyla mangal etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında öğrenciler, bir araya gelerek balık ekmek keyfini yaşadılar.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında okulumuzda Görsel Sanatlar Saati etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz çalışmalarıyla güzel bir sergi çalışmasında bulundular. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı dönem sonu faaliyetleri kapsamında Yetenek Paylaşım Saati düzenlendi. Etkinlikte Müzik Kulübümüz tüm sınıflarımıza konser düzenledi. Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen konserde öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdi.  Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda her sınıf düzeyinde kermes gerçekleştirildi. Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen kermes etkinliği büyük ilgi gördü. Renkli standlarda yapılan satışlarla toplanan gelir, okul projelerine katkı sağlayacak. Etkinlik, öğrenci-veli dayanışmasını pekiştirirken, eğlenceli atmosferiyle de dikkat çekti.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında okulumuzda tüm sınıf düzeylerimizin katılımıyla Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğretmen ve öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdi. Kontrolmatik isimli grubumuz yarışmada 1. oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda Kişisel gelişim ve iletişim uzmanı Özgenur Reyhan Güler’in katılımıyla “Kazanan Gençlik; Sınav kaygısı ve stresi yenmek” konulu konferans düzenlendi.Belirlenen program çerçevesinde etkinlikte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ock

Rize TOBB Fen Lisesi olarak kariyer günleri kapsamında tıp bölümü düşünen 12.sınıf öğrencilerimizle Okul Rehber Öğretmenimiz Enes ÇONKUR ve İngilizce Öğretmenimiz Tuba Sevilgen refakatinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi ziyaret edildi.

Ock

Giresun’da düzenlenen Bilek Güreşi Grup Müsabakalarında okulumuz öğrencisi Arif Asaf Günay sağ kolda 2. Sol kolda 1. , Erdem Er ise 4. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, Beden Eğitimi öğretmenimiz Şenol Sırtkaya’ya teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencimiz Özgür Can PİRPİR  Rize de düzenlenen Türkiye Rize İl Birinciliği satranç turnuvasında birinci olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.Okulumuz satranç kulübü başkanı olan öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Pansiyonda kalan öğrencilerimizle Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesinin düzenlediği 100. yıl konserine katıldık. Öğrencilerimiz güzel bir müzik şöleni eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.

Sevgili Robotik Tutkunları,

Sizleri heyecanla beklediğimiz, geleceğin teknoloji liderlerini buluşturan "Robotav 2024 Yarışması" için şartname yayınlandı! Bu benzersiz etkinlik, robotik dünyasının yaratıcılığını ve yenilikçiliğini bir araya getirerek, geleceğin teknoloji trendlerine yön veren projelere ev sahipliği yapacak.

Ock

Rize TOBB Fen Lisesi öğrencileri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenen Teknofest Kuşağı Festivali’ne katılarak, sergilenen projeleri inceledi. Öğrencilerin etkinlikteki başarılarını, bilim ve teknoloji alanındaki yeteneklerini inceleme fırsatı buldular.