Okulumuz TÜBİTAK 2204-A Bölge Finallerinde

Bakanlığımız ve Tübitak tarafından organize edilen 2204-A Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında projelerimiz bölge finalinde yarışmaya hak kazandı. Bölge finallerinde dereceye giren projeler, ulusal finale katılma hakkı elde edecek ve ilimizi temsil etme şansı yakalayacaklar.

Okulumuz Kimya Öğretmeni Kadriye DİNÇ danışmanlığında okulumuz 11.sınıf öğencileri CEREN TEKİN,KARDELEN NEHİR KAYNAR ve NİSANUR ÇELİK'in hazırladığı GÜBREDEKİ GİZLİ TEHLİKE: OBRUKLAR isimli projesi bölge finalinde yarışmaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Matematik Öğretmeni Oğuz Serdar UZUNLAR danışmanlığında okulumuz 10.sınıf öğencisi MUSTAFA YİĞİT ÜNLÜTÜRK'ün hazırladığı ÇEVRESİ SABİT TAM SAYI ÜÇGENLERİNİN SAYISINI BULAN ALGORİTMA VE HONSBERGER TEOREMİ İÇİN YENİ BİR İSPAT isimli projesi bölge finalinde yarışmaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sibel SARIHAN danışmanlığında okulumuz 11.sınıf öğencileri BERRA KUYUMCU, FATIMA NUR TEKER ve ŞEVVAL BAHAR YENER'in hazırladığı AKILLI KÜTÜPHANE NOKTALARI isimli projesi bölge finalinde yarışmaya hak kazanmıştır.

9. sınıf öğencilerimiz HATİCE ÖZER ve NURİ ANIL KORKMAZ'ın Fatma Nuri Erkan Bilim Sanat Merkezi Öğretmeni Serdar YAZICI danışmalığında hazırladığı ACİL DURUM HAYVAN TAHLİYE SİSTEMİ (ADHTS) isimli projesi bölge finalinde yarışmaya hak kazanmıştır.

Danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, 4-7 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak bölge finalinde başarılar dileriz.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 17:36 - Görüntülenme: 164