Üniversite Gezisi Etkinliğimizde Durağımız Ankara

Rize Tobb Fen Lisesi 11. sınıf öğrencileri, üniversite gezisi etkinlikleri kapsamında Ankara bölümünü başarıyla tamamladılar. Gezi, öğrencilere eğitim hayatlarında önemli bir kilometre taşı olma fırsatı sunarken, aynı zamanda üniversite ortamını yakından tanıma imkanı sağladı. Öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen gezide Ankara’nın önemli üniversitelerini ziyaret ettiler. Gezi sırasında öğrencilere üniversitelerin akademik ve sosyal olanakları hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca öğrenciler, kampüsleri dolaşarak fakülte binalarını, laboratuvarları ve kütüphaneleri gördüler. Bu sayede, üniversite hayatının nasıl bir deneyim olduğunu daha iyi anlama fırsatı buldular.

Üniversite gezisi sırasında öğrenciler aynı zamanda Ankara’nın tarihi ve kültürel mekanlarını da ziyaret ettiler. Anıtkabir, Eski Meclis ve gibi simgesel yerler, öğrencilere Türkiye’nin başkentinin zengin mirasını tanıma fırsatı sundu. Gezi sonunda öğrenciler, üniversite yaşamına dair edindikleri bilgilerle ve Ankara’nın kültürel zenginlikleriyle dolu bir deneyim yaşadıkları için memnuniyetlerini dile getirdiler. Rize Tobb Fen Lisesi’nin düzenlediği üniversite gezisi etkinlikleri, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, geleceklerine dair daha net hedefler belirlemelerine de yardımcı oldu.

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 08:38 - Görüntülenme: 71